Digital strateg sedan...

Hej där! Det är jag som är Kajsa.

Utbildad digital strateg. Sedan några år på byrå, ytterligare många år InHouse. Men kodade hemsidor långt innan min utbildning, till och med långt innan bloggportalernas tid. Har alltid varit fascinerad och intresserad av människors beteende och levt sociala medier sedan dess födelse.

Jag vill att du ska känna samma sak som jag

Det finns en anledning till att du skapade ditt företag, eller hur? För att du älskar det du gör och du vill känna lycka över att gå till jobbet på måndagar. 

Det du känner, ska dina kunder också göra. 

Mina kärnvärden:

Autencitet. Att alltid vara äkta och nära mig själv och aldrig komma ifrån varför jag älskar det jag gör. 
Enkelhet: Att aldrig komplicera saker mer än det behövs. 
Förnyelse: Att aldrig stå still, vara öppen för nya saker och alltid sträva framåt. 
Transparens: I värderingar och hur jag jobbar. Mina kunder ska alltid känna sig trygga i att kunna bolla allt med mig, högt som lågt. 
Mission driven: Jag tror på att alla problem har en lösning och jag älskar att försöka hitta dessa vägar. 

En sak jag inte gillar:

Företag som gör fantastiska saker men ingen vet om det för att kommunikationen är för dålig. En av de stora anledningarna till att mitt företag ens finns. Jag vill att grymma företag ska synas!

En vanlig dag för mig:

Är en early bird, alltid vaken tidigt. Så först. Kaffe. Sen går jag igenom statistik, svarar på kommentarer och kontrollerar och optimerar annonser. Kollar och svarar på mail och sen kommer jag igång med det kreativa. 

Före lunch är mina absolut effektivaste timmar då jag är som mest kreativ! Aktiverar mig på lunchen och försöker få luft. Efter lunch fortsätter jag mitt kreativa jobb för att på eftermiddagen göra bort övriga punkter på min “2-DO”-list. 

Har intensiva och aktiva dagar för att sedan spendera kvällarna i soffan framför serier och sedan lägga mig tidigt 😉