Lär dig annonsera på Meta

Facebook och Instagram är två plattformar med  otroliga möjligheter att marknadsföra ditt varumärke. Men det krävs en förståelse av plattformen för att vara annonsera effektivt och vara konkurrenskraftig. 

Denna kurs hjälper dig att utnyttja Facebook och Instagram för att bygga ditt varumärke och driva konvertering.

Som nybörjare kan det vara överväldigande att använda Meta Ads Manager för första gången. Men vill du lära dig en gång för alla? Låt mig ta dig genom hela processen. Du kommer att lära dig hur man annonserar strategiskt och effektivt och skapar en annonskampanj som ger resultat! 

Datum för kurstart släpps inom kort. Vill du vara den första att veta? 
Skriv upp dig på intresseanmälan så missar du inte när den släpps.

META ADS MANAGER

Annonsera som ett proffs på Facebook och Instagram

En nybörjarkurs för dig som kanske hittills kanske bara vågat dig på att röra den blå “Boosta inlägg”-knappen, men känner att resultaten inte riktigt levererar det du önskar. 

Meta Ads Manager är ett av de bästa annonsverktygen som finns idag. Med kundresan i fokus och kunskapen som krävs kommer du att kunna få betydligt bättre resultat. 

BLOCK 1
Intro

Upptäck potentialen med Meta Ads Manager, det ultimata verktyget för att boosta ditt företag. Lär dig varför det är mer än bara ett annonsverktyg – det är din biljett till framgångsrik och målmedveten marknadsföring.

BLOCK 2
Kom igång direkt

Förstå den smidiga processen att koppla dina konton och inställa ditt annonskonto. Vi bryter ner det i lättsmälta steg så att du kan komma igång snabbt och enkelt.

BLOCK 3
Kampanjstruktur

Dyk in i koncepten Kampanj, Ad Set och Annons. Kursen guidar dig genom att effektivt strukturera dessa nivåer för maximal påverkan. Effektivitet och skalbarhet har aldrig varit enklare!

BLOCK 4
Mål & målgrupper

Utforska de olika typerna av målsättningar som du kan använda i din strategi. Lär dig konsten att skapa målgrupper som är hängivna, engagerade och redo att agera.

BLOCK 5
Kundresan & funnels

Lär dig hur du kan annonsera strategiskt med kundresan i skarpt fokus. Förstå varje steg i resan och rikta dina annonser därefter för att skapa en sömlös och konverteringsrik upplevelse.

BLOCK 6
Content is queen

Varför innehåll gör all skillnad i annonsering. Förstå varför kvalitativt innehåll är oslagbart i den digitala annonsvärlden. Lär dig tips och tricks för att skapa innehåll som inte bara säljer, utan även bygger långvariga relationer.

BLOCK 7
Skapa kampanj

Få en praktisk genomgång av hur du sätter upp en kampanj som är både effektiv och målinriktad. Vi visar dig hur du gör varje steg på vägen mot en framgångsrik kampanj.

BLOCK 8
Mätning & resultat

Följ med på en resa genom kraftfulla verktyg för att mäta och analysera dina resultat. Lär dig hur du optimerar din annonsering för att uppnå strålande resultat, varje gång.

Det här ingår

8 inspelade kursmoduler

Dessa kan du se om och om igen!

Utbildningsmaterial

Som workbooks och skarpa uppgifter. 

Support

Support via en Facebook-grupp tillsammans med övriga kursdeltagare

Det här är rätt för dig om du...

Vill sköta om din annonsering helt själv

Du vill ha kontroll och sköta om din annonsering helt på egen hand och förstå Meta Ads Manager. 

Du är intresserad av analys och optimering

Du vill kolla statistik och förstå vad alla siffror betyder för att kunna optimera annonseringen. 

Du gillar att vara kreativ och testa nytt material

Du gillar det kreativa och har inga problem med att skapa upp flera annonser för olika ändamål.